• کرج، عظيميه، بلوار شريعتی، جنب پمپ بنزين ساختمان افرا، پلاک ۵۷، طبقه ۲، واحد ۸

بازرسی حین ساخت دیگ های بخار – دیگ آبگرم

ظروف تحت فشار شامل انواع مخازن هوا فشار بالا، دیگ های بخار، سیلندرهای فلزی، دی اریتور، اتوکلاو، مبدل های حرارتی، کمپرسور های هوا می باشد. این ظروف در صنایع مختلف استفاده و حفظ ایمنی و سلامت آن اهمیت بسیار زیاد دارد چرا که در صورت عدم توجه حوادث فاجعه باری مانند انفجار مخازن رخ می دهد.

شرکت نیک بینش کارن با بهره گیری از کادری مجرب و متخصص و استفاده از تجهیزات بازرسی پیشرفته آماده ارائه خدمات به منظور حصول اطمینان از سلامت فنی و ایمنی تجهیزات فوق می باشد.

1) بازدید از کارگاه سازنده و بررسی قابلیت های فنی
2) بررسی کارخانه به لحاظ دارا بودن سیتم کنترل کیفیت
3) دریافت و بررسی نقشه ساخت و تطبیق با استاندارد
4) مرور گواهینامه های مواد اولیه ( ورق ها ، لوله ها ، فلنج ها و ….. )
5) تست جوشکاران
6) تایید گروه تست های غیر مخرب ( از لحاظ گواهینامه ها و دانش فنی )
7) بازرسی گواهینامه کالیبراسیون تجهیزات ساخت و کنترل کیفیت
8) مرور دستورالعملهای WPS, PQR , NDT ، تستهای هیدروستاتیك و یا نیوماتیك ، تستهای Hardness PMI و … (در صورت لزوم) ، دستورالعمل تنش گیری ، دستورالعمل رنگ و سندبلاست و تأیید آنها
9) صدور پلاک استاندارد

 

ردیف دامنه استاندارد مربوطه مرجع
1 بازرسی حین ساخت از دیگ های بخار ISIRI 4231 تأیید صلاحیت ایران سازمان ملی استاندارد ایران
2 بازرسی حین ساخت از دیگ های آب گرم ISIRI 7911 تأیید صلاحیت ایران سازمان ملی استاندارد ایران

سوالات متداول بازرسی دیگ بخار و مخازن تحت فشار

1) حداکثر زمان بازرسی ادواری دیگ بخار و آبگرم چقدر می باشد ؟
حداکثر زمان بازرسی ادواری مطابق با آیین نامه حفاظتی مولد بخار و دیگ های آبگرم 1 سال می باشد .

2) تست های الزامی برای بازرسی ادواری دیگ بخار و آبگرم چیست ؟
تست ضخامت سنجی و هیدرواستاتیک به همراه بازرسی از تجهیزات ایمنی و بررسی صحت عملکرد آنها جزء تست های الزامیست

3) آیا دیگ بخار نیاز به ‍‍‍پلاک استاندارد دارد ؟
مطابق با آیین نامه حفاظتی مولد بخار و دیگ های آبگرم تمامی دیگ های ساخته شده می بایست از یک شرکت بازرسی که مورد تایید مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در زمینه دیگهای بخار و آبگرم پلاک استاندارد دریافت کرده باشند در غیر این صورت دستگاه توسط بازرسین و بیمه مورد قبول واقع نمی گردد .

4) آیا دیگ های بخار و آبگرم هنگام بازرسی ادواری باید از مدار خارج شود ؟
بله ، دستگاه باید از مدار خارج شود و ضروریست درب های جلو و عقب باز شود و همچنین دیگ پر از آب و سرد باشد .

5) چه تجهیزاتی در دیگ بخار و آبگرم نیاز به کالیبراسیون دارد ؟
سوپاپ اطمینان و مانومتر جزء تجهیزات حساسی هستند که ضروریست به صورت سالیانه توسط یک آزمایشگاهی که در این زمینه مورد تایید مرکز ملی تایید صلاحیت ایران می باشد و دارای گواهینامه 17025 می باشد ، بررسی و گواهینامه کالیبراسیون آنها صادر شود .

6) سوپاپ اطمینان در چه فشار باید عمل کند ؟
ضروریست سوپاپ اطمینان حداکثر 10% الی 15% بالاتر از فشار کاری عمل کند و براین اساس تنظیم شده باشد .